Även jag fick en high five

Idépappan har utmanat mig. Jag har fruktat att jag skulle drabbas förr eller senare, för den här utmaningen har jag sett rätt många gånger på senare tid. Den går under benämningen “high five” och handlar helt enkelt om att att göra en lista med sina fem bästa blogginlägg.

Varför har jag fruktat för detta?

Helt enkelt för att jag tycker det är apsvårt. Detta är det 1252:a inlägget på den här bloggen, och det mesta känns ganska banalt när jag tittat på det så här i efterhand. En enorm höstack, och jag ska leta upp fem nålar.
Och nu sitter jag och tänker att jag kanske ska göra en liten, lagom svennig revolt. Be er läsare komma med förslag – vad är det bästa ni läst på den här bloggen?

Men jag hinner nästan inte tänka tanken fullt ut förrän en avgrund öppnar sig i min mage. Tänk om ingen svarar? Ni kan helt enkelt inte komma på nånting bra eller roligt som ni läst här, och då kan jag ju lika gärna lägga ner. Buhu.

Närå. Jag ska allt kolla lite själv också. Men som sagt: förslag mottages tacksamt.

One thought on “Även jag fick en high five”

  1. Jag gillar alla små inblickar i familjelivet. Hur lilla Larsson klappar granen och gifter sig med kungarna i Ullared, it-mamman måste åka och köpa vinterskor, pepparkaksgubbsproblemet (kläder!) med nästa barn, Salts fritidshem http://salt.se/index.php/fritids-har-oppet/
    Sen som sagt, av över 1200 inlägg, vad väljer man?
    Det ovanstående är ju ett axplock av den senaste tiden.
    Själv är jag snart uppe i 900 och har ingen aning om vad jag skulle välja.
    Och så matgrejer då, nyhetsservice :). Som med semlorna. Jag tycker fortfarande att det är ett misstag att de sätter en bild av färdiga semlor på förpackningen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *