This is my son, the producer

Nu är det filmtajm! Min egen son, elvaårige Magic, har själv knåpat ihop en egen musikvideo till Weird Al Yankovics parodi på Back Street Boys-låten “I want it that way.”

Det kan vara lite jobbigt med folk som skryter om sina barn, men ni får bita ihop. För jag är stolt som en tupp. Han har klurat ut alltihop själv! Jag gav honom lite hjälp med att ladda upp filmen på YouTube, men det är också det enda.

9 thoughts on “This is my son, the producer”

 1. Såå bra! Garvade högt!
  Själv är jag helt såld 😉 på Tradera……
  Att vinna en budgivning om ett halsband (man egentligen inte behöver) mot en annan budgivare och inse att man la en spänn mer i insats precis när auktionen avgjordes, är precis den spänning man behöver en kulen måndagskväll.

 2. Jag har haft en Traderaknarkare i familjen, så jag vet. Hustrun var helt tossig ett tag och satt och köpte skor i fel storlek från Nya Zeeland och allt ved det var.
  Hon är ren nu, som tur är.
  😀

 3. Mycket bra, gillar särskilt LEGO-gubben som illustrerar “some guy” och förståss sniper-katten. Att ordet “tchatchkies” inte har med nycklar (keys) att göra finns det nog många engelskspråkiga 11-åringar som också skulle missat 🙂

 4. Han frågade mig vad det var, och när jag kollade efter texten på nätet, fick jag fram att det kallades chotch keys eller nåt sånt. Vad är det, vet du det?

 5. Han är ju ett geni, inget snack om saken, mödernets tidigare så svåra missbruk måste ha tagit honom hårt och det känns fint att han hittat ett sätt att bearbeta det på!

 6. Thcatchkies (eller “tchotchke”, finns olika stavningar) är ett ord som jag tror kommer från Jiddish, och betyder ungefär “pryl”. Små onödiga pryttlar man ställer i bokhyllan, typ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *