Kanske, kanske

Efter att ha läst det här receptet överväger jag än en gång: ska jag våga?

Minnesgoda läsare vet att jag av princip inte bakar. Längre.

Men det där knådfria brödet verkade så enkelt. Och gott. Jag kanske provar. Fast först måste jag räkna om alla måtten… Och hur ska man göra med jästen?

“¼ teaspoon instant yeast.”

Eh…

Jag kanske skiter i det i alla fall.

6 thoughts on “Kanske, kanske”

  1. Oj, tack Eva! Visste inte att Margit redan gjort jobbet. Då kanske jag blir tvungen att baka i alla fall…

  2. jag tycker att det är ett rätt trist bröd, tyvärr – smakar inte särskilt mycket, och njae.. nä, jag gör det inte igen.

  3. Hm. Bra att veta. Men enligt en video jag såg på Fork You (länk finns i Slashfoods inlägg) så kan man lätt krydda med nötter, oliver eller annat. Kan det vara något?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *