Efter att ha läst det här receptet överväger jag än en gång: ska jag våga?
Minnesgoda läsare vet att jag av princip inte bakar. Längre.
Men det där knådfria brödet verkade så enkelt. Och gott. Jag kanske provar. Fast först måste jag räkna om alla måtten… Och hur ska man göra med jästen?
“¼ teaspoon instant yeast.”
Eh…
Jag kanske skiter i det i alla fall.
Enklare att gå hit http://gittosmat.blogspot.com/2006/11/receptet-p-allas-lppar-nu-p-svenska.html än att räkna om.
Eva
Oj, tack Eva! Visste inte att Margit redan gjort jobbet. Då kanske jag blir tvungen att baka i alla fall…
Tjena!
Jag har för första gången i livet blivit fått vara med i en bloggstafett. Skickar en pinne till dig.
http://idepappan.blogspot.com/2007/12/utmanad.html
Gittos recept är jätteenkelt. Sen vill man inte baka något annat matbröd!
jag tycker att det är ett rätt trist bröd, tyvärr – smakar inte särskilt mycket, och njae.. nä, jag gör det inte igen.
Hm. Bra att veta. Men enligt en video jag såg på Fork You (länk finns i Slashfoods inlägg) så kan man lätt krydda med nötter, oliver eller annat. Kan det vara något?