HahahaHAAA!

Där gick strömmen.

 • Ja, jag har fått ett brev om det. Planerat avbrott, kallas det.
 • Ja, jag hade glömt att det var idag.
 • Ja, jag hade precis satt på kaffebryggaren.
 • Ja, jag skulle precis äntligen sätta igång med dagens riktiga arbetsuppgift: att göra tidning.
 • Ja, jag har kopplat ur alla kablar och masat mig upp till övervåningen för att få kontakt med mobilmodemet.
 • Ja, där kom strömmen tillbaka igen.
 • Ja, det var årets sjunde avbrott, tror jag.
 • Nej, jag bor inte i en koja i skogen.

Frågor på det?

4 thoughts on “HahahaHAAA!”

 1. (svar) Aha, tack! men nu vet jag inte längre… Det är väldigt lätt hänt att det blir “glögg-overload”. Ser mest fram emot julsnapsen nu =) Gammeldansk till sillen!

 2. De stänger av varmvattnet här för underhåll rätt ofta.
  Så ringer man Mälarenergi och undrar var är varmvattnet för det är liksom december och åtta minusgrader (vi har fjärrvärme). Det har stått i lokaltidningen. Jo men det är inte alla som har lokaltidningen. Nu sätter de upp små anslag i varje fall.

 3. Jo, fast batteriet i min bärbara dator har tre timmars drifttid. Och med det lilla mobilmodemet så räcker det en bra stund. Skulle det bli längre, så har jag köpt en omformare på Classe för 500. Bara att plugga in i 12 v-uttaget på bilen och köra på.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *