Välkomna tillbaka efter pausen

…för nu blir det reklam.

Jag har propagerat förr, och gör det igen, för den fantastiska webbläsaren Flock. Löjligt okänd och löjligt behändig, särskilt när den nu finns i officiella versionen 1.0. För Windows, Linux och Mac, bör kanske tilläggas.

bild-41.pngVad som är så bra? Tja, kolla in bilden här intill, till exempel (klicka för en större version). Där har jag öppnat min “People bar” som är integrerad med Facebook. I realtid ser jag vad min friends pysslar med. Jag har inte frågat om Lotten, Studiomannen och Anne tycker det är ok att bli uthängda så här, men om man är min Fejsburk-kompis kan man råka ut för dylikt. Tydligen.

I själva webbläsarfönstret har jag uppe ett RSS-flöde med nyheter från Upsala Nya Tidning, ett flöde som också är helt integrerat i webbläsaren. (Observera den braskande nyheten om “Brand i elstolpe” – lägg ut!)

Du kan också blogga direkt från webbläsaren, titta på mediaströmmar med dina egna eller kompisars bilder eller videoklipp, eller integrera dina konton i YouTube, Flickr,  Photobucket, Twitter, Magnolia, delicio.us och en hel del annat.

Nyfiken? Du kan få veta mer här.

Så – tillbaka till studion.

5 thoughts on “Välkomna tillbaka efter pausen”

 1. Hehe, den tanken slog mig också. Men jag vågade knappt skriva nåt, du vet det där med kvinnor och hantverkare är alltid lite känsligt…

 2. Jag är inne på att föreslå en ny Eniro-avdelning: “snickare som vill betala skatt”. Så här har det låtit hela dagen:

  – Vad bra. Börjar ni på måndag?
  – Javisst!
  – Och en sak till … vi vill ha kvitto.
  – Kvitto? KVITTO? På allt?
  – Japp.
  – Jag får nog räkna lite på det här.
  – Men kan ni börja på måndag?
  – Tror inte det. Mycket nu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *