Två vinster, en förlust

Det blev utfallet av en heldag i sporthallen i lilla byn utanför vår lite större by.

På vägen in i idrottshallen sprang jag förresten på Åke Modig, som under många år var vd för Arla i Sverige. Det är en liten värld, men jag vet ju att han håller till en hel del i dessa trakter nuförtiden.

Våra grabbar skötte sig exemplariskt, jag är riktigt stolt över dem. Ett gäng nioåringar som spenderar den mesta tiden med att vänta på nästa match kan lätt få lite myror i brallan, men det gick jättebra. I princip alla större utrymmen i sporthallen (läs: cafeterian) var stängda på gund av någon fest ikväll.

Nu chillar vi framför MGP junior, Magic är på partaj och Lilla Larsson har somnat. Legolas tittar med ena ögat på TV:n och det andra i senaste Harry Potter-boken. Imorgon bär det av till Västergötland hela dagen. Det lär bli klent med bloggandet. Bara så du vet.

Och förresten: om du vill se Tina Nordströms hemligaste böjelser – missa inte Sanningen bakom i TV3 ikväll. 22.30.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *