Stormvarning

I hotellets hiss finns en liten TV-skärm. Den visar sändningar från en kanal med ett innehåll som intresserar alla: The Weather Channel. Och när jag åkte ned nu imorse var budskapet en varning för vinterstormar över New Hampshire och Vermont. Det är ju en bra bit härifrån, men när man som svensk är van vid att allt väder som finns inom landets gränser kan nå ens egen förstukvist, blir man ändå lite nervis.

Jag ska ju flyga hem i eftermiddag. Jag vill inte flyga i en vinterstorm. Men det vill inte piloterna heller, såklart. Då kanske de stannar på marken, och då kanske jag får tillbringa natten på flygplatsen?

Som du märker hetsar jag upp mig själv en smula. Därför måste jag i detta nu göra en liten bloggpaus och kolla väderprognosen medan jag fortfarande har tillgång Internet.

Så. Nu är jag tillbaka. Och lite lugnare. SVT säger fem grader och fyra sekundmeter idag, Yahoo Weather, som faktiskt får sina prognoser från just The Weather Channel, säger att det just nu är två plusgrader och blåser åtta kilometer i timmen, vilket gör att det känns som en minusgrad. Och det kan jag gå med på, det är faktiskt svinkallt. Tur att jag köpt en ny jacka på Filene’s Basement.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *