Mol allena

Efter morgonens fotbollsträning kom jag hem och möttes av min strålande vackra fru. Hann nätt och jämnt tänka att “vad snygg hon är…”, förrän hon viskade fram en fråga om hon och Magic kunde åka in till stan och shoppa lite.

Jahapp.

En timme har nu gått, och plötsligt är jag mol allena. Efter att IT-mamman och Magic tog den Röda Expressen till Jôtet, försvann både Legolas och Lilla Larsson till Banktjänstekvinnan och Mr. Racing för att leka med deras barn.

Jag borde förstås njuta av den sällsynta ensamheten. Men disken svajar, leksakerna flödar och gårdagens projekt – att äntligen skruva upp hyllan till projektorn i vardagsrummet – visade sig vålla problem in i varje liten detalj. Såpass att jag fick ta till hårdhandskarna och modifiera hela konstruktionen en aning.

Men jag tror i alla fall att jag ska sätta på lite kaffe. Och en riktigt bra skiva.

Högt.

😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *