Mission impossible

Jag sov ungefär tre timmar inatt, tror jag. Somnade sent, och vaknade jättetidigt och kunde inte somna om. Brukar inte ha så enorma problem med det, förutsatt att man håller blodsockret på rätt nivå. Det har jag inte gjort idag, eftersom jag inte hunnit äta någon riktig lunch.

Har en bild i kameran på det som blev min lunch, men jag har inte med mig USB-kabeln. Så ni får ge er till tåls lite grand. Just nu håller jag mig igång på gratis tranbärsjuice, Coca-Cola, amerikanskt kaffe on the rocks och en ask danska lakritstabletter av märket Ga-Jol, som jag fick av min nya kompis Jesper. Trots detta lyckades jag falla i mikrosömn ett antal gånger under eftermiddagens symposium. Fast jag tror ingen märkte något.

Lyssnade förresten på ett föredrag som hölls av två mexikaner på fullständigt katastrofal engelska. Det var helt fantastiskt. Jag försökte spela in med mobilen, om det blev något kanske jag lägger ut det här på bloggen senare.

Strax intill mig sitter två mjkuvaruförsäljare. Den ene väser: “Jag har gjort slut på mina visitkort!” Det är förstås något som absolut inte får lov att hända på ett sådant här evenemang. Själv har jag inte gjort av med ett enda, för jag är ju bara en åskådare. Det kan bli annorlunda ikväll, dock. Då ska jag på nätverksafton i The John G. Shedd Aquarium. Jag får väl ta med några för säkerhets skull. Denna urgamla ritual kan man inte strunta i.

Om sju minuter är det tänkt att jag ska intervjua en amerikansk toppdirektör. Tvivlar dock lite grand på att han kommer att dyka upp. Jag tror i alla fall definitivt att han inte är intresserad av mina visitkort.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *