McCormick kallar på mig

Det har spenderats, kan jag säga. För nu har jag varit på Target. Först smugit runt med min kamera i matavdelning som värsta unde cover-snubben, och sedan fyllt vagnen med kläder och lite annat skoj. Mest till barnen förstås, men en sak har jag köpt till mig själv, som du kan se på bilden till höger.
bild-231.jpg

Men som jag skrev i rubriken – nu kallar McCormick. Eller McCormick Center för att vara exakt. Så heter det stora mässcentret där man håller den här industrimässan som jag är här för att besöka. Jag ska under eftermiddagen delta i något som heter Food and beverage industry forum, och jag tycker inte att ni ska se ned på mig bara för att jag är genuint intresserad av såna tråkiga saker.

Får se om jag kommer ifrån något mer idag, det är rätt späckat schema med seminarium, intervju och någon slags nätverkshistoria på kvällen.

4 thoughts on “McCormick kallar på mig”

  1. IT-mamman: Du vill ju bara ha såna där deisgnerkläder. Det har de inte på Target.

    Martin: Jag LÄR testa. Så fort jag får en minut över…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *