Dagens scoop (uppdat.)

Nä, nu tog jag i. Men jag kan avslöja en liten sak som jag inte tror att så jättemånga känner till, och det är nästa nyhet på chokladkakefronten: Marabou Non Stop. Lanseringen inleds den här veckan, så det är bara att koppla på radarn…

Uppdatering: Det här var intressant. Både Jessika och min syster har redan sett Non Stop-chokladen i butik. Kanske var informationen jag fick (lansering vecka 45) helt enkelt felaktig, eller också syftade begreppet “lansering” inte på säljstart, utan kampanjstart. Eller också kan det vara så att både Ozzy och Jessika befinner sig i områden där Marabou testsålt chokladen.

Eller också är det helt enkelt så att jag har varit i affärn för sällan på senare tid. Mycket tänkbart, just nu är det tjockt som Göran P här.

8 thoughts on “Dagens scoop (uppdat.)”

  1. Alltså vad gäller scoop på snaskfronten så borde du anlita mig som förstahandskälla. Provade after eight-karamellerna redan förra sommaren och nonstopchokladen har funnits i butik ett tag. I alla fall i min sunkiga minilivs. Fast jag har inte provat den. Men ändå.

  2. jag har ätit den oxå. I en ICA-butik som Gud glömde och fortfarande har “nyhet” på hyllan med MiniMjölk. Typ.

    Så den finns minsann ute. God var den också

  3. den var ändå inte så god, smakade som vanlig choklad och mitt i allt när man ska bita så knastrar det till av nonstop-ytterlager och det är jättestörigt och chokladen är inte speciell alls: den smakar choklad som nån stoppat nonstop i. It didn’t rock my world det minsta.

    men vi bor ju i stora städer, de kanske testsäljer dem där först för att se. Min sambopojkvän gillade den och lär köpa den igen. Själv tycker jag daimchokladen är godare. Eller den där som de sålde ett tag, marabou med nougat i. Den vill jag hellre äta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *