Tillfälligt avbrott

Idag blir det inte mycket bloggat, det kan jag säga redan nu. Lilla Larsson är hemförlovad för att dämpa smittspridningen på dagis, och även Legolas är hemma eftersom hans mage också krånglar lite.

4 thoughts on “Tillfälligt avbrott”

 1. Välkommen i klubben! Förutom den reguljärt hemmavarande ettåringen har jag idag även en snorig fyraåring att ta hand om: vi är lika snoriga alla tre, hurra. När _jag_ nånsin ska hinna jobba begriper jag inte. Jag tänker ta lite föräldrapeng idag men det löser liksom inte problemet: mina uppdrag måste göras klara inom en viss tid och de måste göras av mig och ingen annan. Ja, du fattar ju det där.

  Annars kan det vara lite mysigt att sitta inne en gråkulen dag och läsa böcker för barna. De får välja varannan och bägge verkar ha utbyte av samtliga böcker.

  Nä, nu ska jag baka en kokoskaka till körövningen som jag hoppas kunna komma iväg på ikväll i alla fall.

 2. Jag fattar absolut. Sitta i fåtöljen och läsa är förstås jättemysigt, men jag har skickat en kollega till Köln på mässa så jag styr skutan själv. Och i eftermiddag ska abonnenterna ha sina nyheter.
  Som tur var, hann jag undan en del igår och imorse. Och för närvarande är båda glinen upptagna av lek, så jag borde nog återgå.

 3. Du hade ju namnsdag igår — det står tydligt “Salt” i min almanacka — så grattis i efterskott. Grattis till duktiglekande barn också, det är onekligen en tillgång.

 4. Ojoj, man tackar. Jag blev faktiskt grattad igår åxå av en bloggläsare. Ingen i min familj har dock reagerat…
  Barnen lekte duktigt i förmiddags, men ju närmare min deadline kom, desto mindre duktiglek.
  Hoppas du fick något gjort – och att kakan smakade.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *