Hur ska detta sluta?

På krogen för andra helgen i rad! Utan barn. Det känns overkligt men är faktiskt alldeles sant.

Idag hade nämligen Li’l Sis den stora vänligheten att ta hand om våra barn några timmar så att IT-mamman och jag kunde ta med oss Mamman och Pappan från Skogen till krogen (oavsiktligt rim där). Det finns faktiskt en (1) krog värd namnet i byn där jag bor. Förutom stora hotellet på andra sidan vattnet, förstås. Men dit går man inte om man redan har en familj, om ni förstår vad jag menar.

Så vi gick till italienska stället. Och det var helt ok. Riktigt bra, faktiskt. Hygglig mat, fin utsikt (innan mörkret föll) och – inte minst – trevligt sällskap. Det lär inte bli sista gången…

3 thoughts on “Hur ska detta sluta?”

  1. När jag och maken var på facköversättarkonferens i fjol på den där stora anläggningen i er håla åt vi på den italienska restaurangen en afton. Gick därifrån imponerade: av kökets standard, men framför allt av den kunniga, effektiva och oerhört personliga servicen. Även om magen inte varit så nöjd som den nu ändå var skulle vi ha återvänt dit enkom för att få bli så utomordentligt lyxigt ompysslade. Hur ofta är det man kan skämta ihop med servisen liksom!

    Dessutom tyckte vi biblioteket var förnämligt också.

  2. Sedär! Small world, I’d say.
    Biblioteket och Kulturhuset är faktiskt en helt otrolig anläggning för en håla av denna storlek. Har räddat oss många gånger under de ideliga strömavbrotten vi haft i år, eftersom de erbjuder trådlöst Internet gratis till alla som har lånekort.

  3. Ha! Vilket duktigt incitament för att skaffa sig lånekort på den bibblan! Jag vill inte kalla mig samlare, men jag har en smärre arsenal av kort gällande för lån på diverse bibliotek runtom i landet. Man vet aldrig när de kan komma till pass!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *