Gött från Glenn

Glenn Strömberg åtnjuter min största respekt i sin egenskap av fotbollsexpert, trots att han spelade i ett lag från Göteborg med fel färger på sina randiga tröjor. Man kan inte få allt.

Hur bra kan det bli när någon sedan gör ett bryskt hopp över till en helt annan bransch?

Där har ni grunden till min skepsis inför Glenn Strömbergs karriär som matmagnat. Att han kastat sig in i ett segment som redan är överbefolkat gör inte oddsen bättre. Men trots detta tycks Glenn vara på väg att faktiskt etablera sig på allvar. Jag börjar vackla – kanske hade jag fel?

Nu kommer Glenn dessutom med en saftig glidtackling snett bakifrån och jag är inte beredd. Han lanserar tre frysta desserter: tiramisù, cappuccino-mousse och Dama Nera (svarta damen) som beskrivs som en “rik chokladmousse med bitar av chokladkex.” Han följer dessutom upp med fryst focaccia i fyra smaker, och därmed har han ryckt åt sig bollen. Det här är ju produkter som inte finns i vanliga butiker idag, men som definitivt efterfrågas. Detta ser jag fem emot med stor spänning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *