Försöker vara duktig

Ok. Äntligen lite tid över att ta itu med alla saker som flyter omkring på mina två skrivbord. Beslutar mig för att först ta itu med det virtuella skrivbordet, det vill säga i datorn. I mitt mejlprogram (för övrigt ett måste för dig bild-30.pngsom använder Mac och Gmail) kan man märka mejlen med stjärnor och i mitt fall betyder stjärnan att mejlet kräver en åtgärd av något slag.

I stjärnmappen ligger alltid några mejl och slaskar, men nu har larmet gått. 51 stycken. Jag måste ta itu med detta. Nu. Metodiskt. Börjar med det översta.

Kör fast direkt.

ψψψ!!

Jag får helt enkelt satsa på Linje 2: avveckla med förnuft. Det vill säga: gå vidare till ruta 2.
Och sätta på kaffe.

7 thoughts on “Försöker vara duktig”

  1. Det kommer jag aldrig att slå, tack vare funktionen “Mark unread” i Gmail. Två klick, sen är skiten borta.
    Fast jag har 11851 spam och då suddas allt som är mer än 30 dagar gammalt.

  2. …som du inte läser? Då kan du lika gärna slänga. Dessutom ligger det ju kvar i trash-mappen.

  3. Det är som med skrivbordet. Egentligen skulle man bara ta en stor kvast och ställa sig på bordet och sopa ner allt skräp i en tunna i bästa Hagbard-efter-gästabudet-stil, men det k-a-n ju ligga något intressant i något sedimentlager, som endast kvalificerad arkeologi kan avslöja.

    Men så är jag ju gammal före detta museiräv samt numera även medlem i Föreningen Grävande Journalister…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *