Special thanks to Morsan

Det kallas för en win-win situation. Vinna-vinna-situation kanske man skulle kalla det på svenska. Magic, Legolas och Lilla Larsson älskar att vara hos sin farmor, och Morsan älskar att de kommer. IT-mamman och jag älskar våra barn, men alla föräldrar vet att det någon gång ibland är skönt att komma iväg på tu man hand.

Tack igen, Mamma! Jag tror knappast att du läser det här, men ändå.

Tack vare dig kunde både jag och IT-mamman ge oss iväg till stora staden och gå på bloggträff. Alltid lika kul, och ganska fascinerande eftersom det pratas rätt lite om just bloggande, och väääldigt mycket om allt möjligt annat. IT-mamman hade vår kamera i besittnining större delen av tiden, men jag lyckades i alla fall fånga Studiomannen och hans fru i följande intima akt:

studiopar.jpg

Och tydligen var det intimt även på andra håll. Efter vad jag förstår är Trulsa och K nu officiellt ett par. Grattis och lycka till! Det kanske hände en del i alla under nattsuddet, Lotten? Bloggträff is da shit, liksom.

Sugen på mer detaljer? Kolla här, här, här, här här och här. Och du som är sugen på att gå på bloggträff (för det är du förstås efter att ha läst detta) – håll ett öga här.

5 thoughts on “Special thanks to Morsan”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *