Smartast hittills?

Ica-Stig lämnade butiken i förra veckan. Spänningen var olidlig. Aldrig förr har väl en reklamsnutt i TV försatt en hel nation i sådant nervdaller.

Nä, ok. Nu överdrev jag kanske lite.

bild-25.pngMen jag tror det är fler än jag som undrat: Skulle Stig komma tillbaka? Eller är han så sur över att han blev portad från På Spåret att han dragit for ever med Mona Seilitz?

Nu vet vi svaret – eller?

Nej, det gör vi inte. Allt vi vet är att Kostas vikarierar som butikschef. Så för att få reda på om Stig kommer tillbaka måste vi fortsätta att bänka oss framför TV:n. Eller som jag gjorde nyss: gå in på Icas webbplats och kolla senaste filmen.

Ica skiter förstås i vilket, bara jag ser reklamen. Genialt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *