Fejsburk

Åkejåkej. Jag hade tänkt att vägra Facebook. Men det finns argument som alltid biter på oss egna företagare. Och när jag läste om Reklamförbundets nätverk på Facebook, med flera tusen medlemmar, insåg jag att det kanske fanns något att hämta även för mig.

Så nu har jag ett konto. Ganska snabbt fick jag dessutom en handfull vänner. Eller?

Nej.

Vännerna ifråga utgörs av min fru, min syster, mina två medarbetare och en annan god vän/affärsbekant som jag träffar med viss regelbundenhet. Jag är övertygad om att jag skulle kunna leta upp massor av intressanta människor och gamla bekanta här, men jag har inte tid att sitta och ägna timmar åt det!
Och när jag läser att Microsoft och Google bjuder över varann och värderar Facebook till tio miljarder amerikanska dollar – då blir jag övertygad.

Världen har blivit galen.

Igen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *