Gasen i botten

Klockan är bara 11, och jag har redan hunnit laga en punktering, mäta upp och räkna ut vad jag behöver handla på brädgården till cykel- och vedskjulet, tittat på horder av segelbåtar som for iväg imorse i byns stora regatta, druckit kaffe två gånger, läsa två tidningar, äta frukost, hänga över IT-mammans axel när hon gick igenom en distanskurs på nätet och blogga en liten stund.

Hur ska detta sluta?

7 thoughts on “Gasen i botten”

  1. Visst var det? Men jag vet att jag ska ägna hela söndagen åt mina barn – först Laserdome med Magic och sedan fotbollsmatch med Legolas – så jag försökte få undan lite.

  2. “Jomenvisst, då fesstår ja vatt pöjkana ska, dom har ännasom ledigt ida’
    Där seglar Kålle med kubben på svaj, hejpådejdö, hur har du de själv då?”

    osv.

  3. Jag vill veta hur det slutade…….erkänn att du kände att du var värd en rast och fastnade i soffan med kojak-boxen eller ngt liknande?

  4. Kojak-boxen är fortfarande orörd. Jag väntar på att du ska komma förbi! Kojak och konjak, kanske? Låter som en bra kobination.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *