Min son – den glade bagaren

Jag har skrivit flera gånger om min fobi för bakning, och därför är det skönt att kunna tillkännage att jag har värsta bagarsnubben i huset. Äldste sonen Magic är bara elva, men räds inget på den fronten. Idag bakade han vaniljhorn, eller Ica-krökar som de kallas i vår familj. Jag tror uttrycket myntades av IT-mammans morfar, en äkta västgöte med underfundig humor.

Krökarna var förstås supergoda, och nu väntar jag bara på nästa bedrift.

(Får se om jag orkar fixa lite bilder, om vi inte hinner äta upp dem…)

3 thoughts on “Min son – den glade bagaren”

 1. ICA-krökar kom av att de såg ut som C:et i ICA. (Och som alla andra C) Kommer ihåg att morfar var noga med att man böjde C:na åt rätt håll. Jag undrade länge hur man skulle veta vilket som var rätt håll, innan jag kom på att det var ett av alla hans skämt.

 2. Väldigt trevlig blogg som jag hamnade på när jag sökte efter

  “Den gade bagaren”, i San reno nämligen,som jag glömt bort.

  Märkligt vad Melodikrysset kan åstadkomma.

  Jag har inte vågat mig på en blogg – känner ingen som kan det där.

  däremot bakar jag bröd, luktar på rosor och undrar över livet.

  Vi hörs !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *