Fräscht från Kivik och Apetina

bild-9.pngÄntligen fick jag ta mig en tur till affären. Det har varit snudd på abstinens sedan vi kom hem från England, men idag drog jag och Lilla Larsson till Kvantum.

Jag hittade två nyheter som jag passat på att testa: Kiviks nya färskpressade juicer och Apetinas bredbara. Det blev bara en av de fyra juicerna, men den var härligt fräsch och gjord på äpplen, päron och hallon. Perfekt avvägd smak med hallonen som ger lite lagom snärtigt sting på slutet. Jag har snart kolkat i mig hela literflaskan själv. Hoppas ingen annan upptäcker den…

En annan kul nyhet är Arlas Apetina i bredbar version. Har inte testat på smörgåsen än, men när vi grillade med några vänner i eftermiddags (sol – då måste man passa på!) hade vi tortillachips som tilltugg och den mjuka Apetinan var perfekt som dipp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *