En ny och uppdaterad fråga (på Gittos begäran)

Skrev igår en kortis om en ny undersökning om vad folk tycker är viktigast i butiken. Då nämnde jag att jag själv sällan handlar i den manuella charkdisken. Inte för att jag har något emot den, utan för att jag ofta har ont om tid och tycker att sortimentet av färdigpackade varor är utmärkt nuförtiden.

Jag fick lite mothugg av Gitto, som är en varm förespråkare för manuell chark. Förmodligen representerar jag och Gitto varsin ytterlighet på skalan, men jag tyckte ändå att det vore intressant att höra hur ni läsare ser på den manuella charken.

Så jag lade upp en ny fråga – och då började Gitto faktiskt stampa och skrika!

Can’t have that, can we?

Så nu har jag ändrat frågans svarsalternativ och nollställt svaren. Du som hann svara innan, får gärna svara igen.

Säg vad du tycker – ett klick är allt som behövs för att ge din röst. Och har du något mer som du vill säga i frågan, är du varmt välkommen att lämna en kommentar. Det är bara att klicka på “comments” här nedanför och låta orden flöda.

Och förresten: Du ska inte vara rädd att Gitto hoppar på dig om du inte svarar som hon tycker. Ditt svar är helt anonymt – och Gitto är dessutom en mycket snäll och älskvärd person.

4 thoughts on “En ny och uppdaterad fråga (på Gittos begäran)”

 1. Hihi… Tack Stellan!

  Och ja, jag är ytterst älskvärd mot alla… Förutom den som kom på att man kunde rationalisera bort manuella charkar!

 2. Man kan inte köpa färdigpackad rökt kalkon som är lika bra som den i lösvikt. Never ever. Plus att det är så mycket trevligare att handla av en expedit som tipsar än av en kyldisk.

 3. Åh, här har vi en till som är partisk! Jag är fullständigt övertygad om att både Gitto och Ozzy var finfina expediter när de stod i charken. Men jag får bara handla av sura tanter som skolkade från charmkursen.
  Annars tror jag att det som gjort att jag vänt manuellcharken ryggen, är de nya förpackningarna, plånböcker och tråg där grejerna kan packas luftigt istället för en platt kladdig vakuumsula.

 4. Jag vill ha både och!
  Nyskivat i fina förpackningar som ligger bredvis en manuell disk med folk att fråga.
  På så vis kan man prata med personalen eftersom de inte står och skivar rostbiff hela tiden.
  Finns på mitt Vi i hornstull.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *