No mill today

Egentligen skulle jag just nu befunnit mig i den charmiga lilla staden Lidköping vid Vänern för att spana in invigningen av kvarnföretaget Frebacos nya tillverkningslinje.

kavepenin.jpgMen det sket sig.

Lilla Larsson satte igång sirenen vid… tja, vad var klockan egentligen? Jag vet inte. IT-mamman och jag försökte med gemensamma krafter få henne att somna igen, men det var lögn. Till slut kollapsade hon på kudden, och jag bredvid.

Av allt att döma har hon öroninflammation. Igen. IT-mamman hävdar att det är femte gången sedan november. Jag har tappat räkningen.

Så nu laddar vi för ett besök hos fabbro dåcktånn. Som oftast brukar vara en envis kvinna, som vägrar skriva ut penicillin (se bilden). Så att vi måste komma tillbaka nästa dag.

Underbart.

2 thoughts on “No mill today”

  1. Beklagar att du missade Lidköping. Jag tillbringade helgen med att rensa ogräs på Kållandsö och tog mig tid till en promenad på vårmarkanden på Lidköpings torg. Där fanns en massa saker jag inte behövde, men jag klarade mig därifrån med blott en flaska syrensaft och ett par nya 90-kronors sneakers.

  2. Syrensaft?! Det låter verkligen spännande – kan man få ett litet utlåtande när du smakat?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *