God smak – nytt säljargument?

seriost_gott_650_g_11782770.jpgPågen lanserar ett nytt bröd som har fått det tankeväckande namnet Seriöst Gott. Vad ska det namnet betyda egentligen? Är detta det första brödet som smakar gott på riktigt? Alla de andra bröden vi gillar (Pågen dominerar brödets topplista rejält) – är de oseriöst goda?

För att verkligen nå fram med budskapet om hur gott detta bröd verkligen är, har Pågen tagit hjälp av en riktigt tungviktare. Åsa Östrom, forskare och lärare i sensorik i Grythyttan samt ordförande i Sveriges Sensoriska Nätverk, har provat brödet och beskriver det som “väldigt smakrikt, matigt”.

Har Pågen hittat ett nytt och revolutionerande koncept? Gott bröd – på riktigt. Företaget uppger sig i alla fall ha lagt ned extra omsorg på att brödets smak och konsistens ska passa till mat. Seriöst Gott är bakat med bryggmalt, bakvört, syrade rågkärnor och solrosfrön. Visst blir man lite sugen, och självklart ska jag prova detta så fort jag får tag i det…

3 thoughts on “God smak – nytt säljargument?”

  1. Seriöst – ett ord som används av många ungdomar idag fast på ett helt annat sätt än jag är van vid. -“Seriöst?”, säger tonåringen och menar uppenbarligen “menar du verkligen det”. Men seriöst kan betyda allvarligt, haha menar du och tusen andra saker.
    Så Seriöst gott….kan ju egentligen mena vad som helst……typ…menar du verkligen att det är gott?

  2. Hehe, där har du en poäng, helt klart. Fast då borde det väl vara ett frågetecken efter?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *