Laxen simmar in hos Sibylla

Gatukökskedjan Sibylla har utökat sin riksmeny med en laxburgare. Den kommer att rullas ut i kedjans alla enheter under våren, och kan serveras med strips, sallad eller mos. Dessutom kan man välja på mörkt och ljust bröd.

bild-28.pngMetropolen där jag bor kan faktiskt skryta med en egen Sibylla. Den är rätt ny och ligger mitt på torget. Själv är jag stamgäst, vilket innebär att jag handlat där en gång. Då fick jag ett litet stämpelkort och när jag samlat ihop tio stämplar har jag 30 bagis att gå loss med på denna fashionabla inrättning.

Med nuvarande takt kommer det att inträffa lagom till att Lilla Larsson får i pension. (Hon fyller tre i höst.) Så jag får väl öka tempot, till exempel genom att testa laxburgare…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *