Gifflar med vaniljkola – eller?

Ny produkt i Pågens sortiment av kaffebröd: Gifflar med smak av vaniljkola. Som jag påpekat tidigare så är jag ganska rutinerad fikare, så det här är helt rätt objekt för mig.

gifflar.jpg

Men tyvärr blir jag lite besviken igen. Börjar låta lite grinig, märker jag, men jag måste ju säga min mening. Det är det denna blogg är till för, liksom.

När man tar en tugga av Pågens gifflar med vaniljkola, känner man en liten antydan av vanilj och lite kola. Men den försvinner alltför snabbt och har inte en chans mot den smak som dominerar: mandelmassa. Och visst, mandelmassa i en bulle av det här slaget passar fint, bullarna slinker ned en efter en – men det var ju inte mandelbullar jag köpte!

6 thoughts on “Gifflar med vaniljkola – eller?”

 1. Det finns bloggar som uppdaterar för sällan och det finns bloggar som uppdaterar ofta. Och så finns det Salt.se. LUGNA NED DIG. Jag hinner inte med 🙂

  Men för att återknyta till detta inlägg: Pågens Gifflar är galet goda, jag äter lätt en hel påse själv. Vanilj är gott. Kola är gott. Mandelmassa är så där, men jag litar på Pågens. Detta måste testas.

 2. Hinner du inte med? Ajdå. Det värsta är att det gör inte jag heller. Eller rättare sagt, jag hinner inte med allt annat jag borde :-/

 3. läste din artikel om konflikterna kring pågens. Du verkar ju vara helt pannskadad. Tacka företagsledningen? Det finns något som heter medmänsklighet, som de helt glömt bort. Pengaintresset är alldeles för stort, och det kommer straffa dem i längden. Så smaklig spis på dina gifflar som är bakade med kärlek.

 4. Hej Stellan.
  Jag har inga skador på min panna, faktiskt. Du är alltid välkommen hit och får gärna kommentera det jag skriver. Det vore helt klart intressant att diskutera den där saken lite mer, men nästa gång hoppas jag att du håller dig på en lite högre nivå. Och så får du gärna skriva vad du heter i verkligheten…
  Trevlig helg, önskar Stellan.

 5. Märkliga inlägg här… vem är vem? Är Stellan stellan, eller är stellan Stellan? Och varför den bryska tonen?

 6. Det är jag som är stellan. Med litet s.
  Den andra personen, som också kallar sig Stellan (med stort S) är tydligen någon som jobbar på Pågen, och som retat upp sig på något jag skrivit om företaget för ett tag sedan i vårt tidning.
  Vad jag skrev var ungefär att jag tycker att företaget har en framsynt företagsledning som är fokuserad på att företaget ska bli lönsamt och kunna överleva i konkurrensen. Den åsikten delas uppebarligen inte av Stellan med stort S. Det kan jag absolut acceptera, även om också jag tyckte att ordvalet var lite burdust.
  Å andra sidan är det inte första gången jag får skit för saker jag skrivit. Det ingår liksom i jobbet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *