En Lamborghini i köket

lamborghini-coffee_small.jpgOm man inte kan ha en i garaget (det är lite trångt där) så får man väl skaffa en Lamborghini till köket istället. Men det gäller att snabba på, för den här kaffemaskinen finns bara i tusen ex. Det är dock en tvättäkta Lamborghini i färgen beluga-svart, vilket höjer dregelfaktorn ganska brutalt.

Priset? 1750 dollar – rena vrakpriset.

Vår Krups-bryggare har faktiskt stånkat ganska ansträngt ett bra tag nu, så det kanske är läge för uppgradering. Man kanske kan lämna sin gamla bryggare i inbyte, fast det lär väl inte bli någon större skillnad.

Fast nej, jag står nog över ändå. Det finns ju bara tusen. Någon som verkligen behöver kan ju bli utan.

One thought on “En Lamborghini i köket”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *