Kattmatstest

whiskas.jpg

Tillåt mig presentera en gäst på bloggen – eller flera, faktiskt. Supermatbloggaren och kattuppfödaren Anne Skoogh har hjälpt mig med ett kattmatstest. Och det är förstås inte Anne, utan katterna i den så kallade j-kullen som testat. Så här lyder omdömmet:

Katterna tycker att nya Whiskas Mmm är – mmm. Jättegott. Det åts med god aptit bland både stora och små, och maten tog slut på nolltid. Vi betjänter kunde notera att det såg ut ungefär som affärens andra “lyx-foder” och inte som vanliga Whiskas. Nackdelar? Mindre påsar, dyrare pris. Förstås. För den som har många katter gör det rätt stor skillnad.

Fler av Annes fina bilder hittar du här och här.

One thought on “Kattmatstest”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *