Findus fish nuggets

fishnuggets.jpegFindus har ett frenetiskt tempo i produktutvecklingen. Det är lite svårt att hänga med, faktiskt. Men en av deras nyheter testade jag och familjen häromdagen: Fish Nuggets.

Fiskbulle 2.0?

Nja.

Snarare skulle jag vilja beskriva fisknuggetsarna som fiskpinnar i annan form. Runda fiskpinnar. Smaken är nästan helt identisk, även om nuggetsen bjuder på en annan känsla, aningen lyxigare på något sätt.

Min privata bedömning är nog att denna produkt kommer att försvinna ur frysdiskarna rätt snart. Jag är tveksam till om marknaden efterfrågar en premiumvariant av fiskpinnen. Fish Nuggets faller trots allt i samma vardagliga, bespottade pulvermoskategori som färdiga köttbullar, grillkorv och den traditionella fiskpinnen. Här är hjulspåren svåra att ta sig ur, och priskänsligheten är stor.

Så jag säger hej då, Mr Fish Nugget. Det var trevligt att träffas. Personligen har jag absolut inget emot dig, men tyvärr tror jag inte vi kommer att träffas igen. Tråkigt, men det är nog så det kommer att bli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *