Matkrock

Kalas för Legolas idag. Visst, han fyllde för en månad sedan men det har liksom inte varit läge förrän nu.På menyn står tacos och tårta. Alla ungar gillar tacos. Det vet de tydligen på kommunen också, för när Legolas kom hem berättade han vad de ätit till lunch i skolan:

Texmex-buffé.

Matkrocken är ett faktum. Men nu finns ingen återvändo. Jag har plockat fram piratkläderna och allt är klart. Om det är någon liten krabbsaltad tångräka som gnäller får han gå på plankan.

4 thoughts on “Matkrock”

  1. Typ.
    Vänta bara – Your time will come. Om sju-åtta år får du åxå svärta tänder och sätta lapp för ögat.

  2. Stellan, det har jag längtat efter sedan jag blev för gammal! 😀 Det här med barn är så grymt alltså. Var hemma hos en polare igår, och han har köpt bilbana, radiostyrda bilar och tekniklego åt sin halvmånadersbebis. Klockrent ju! Det ska jag med göra nu! ;D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *