Charmad av Willys

upl668-w_vasteras_28_300px.jpgFör ovanlighetens skull tog jag igår en inköpsrunda på Willys. Normalt sett brukar jag handla på Ica Kvantum, de har en ny och fin butik i byn där jag bor. Ibland blir det Coop Forum, men bara om jag ändå råkar befinna mig vid torget där den butiken ligger.

Willys ligger en aning mer off, och har legat lågt på min lista. Lite rörigt, lite sunkigt, även om det blivit bättre sedan Willys köpte. Innan hette den Bra Storlivs.

Gårdagens besök blev dock en riktig flipp. Mersmak, helt enkelt. De har ändrat om, snyggat till och har faktiskt ett riktigt bra urval. Jag hittade allt jag letade efter utan problem och bäst av allt: jag hittade min kära skånska mjölk! Den har jag inte sett i nån annan butik här.

Jag kommer tillbaka. You bet.  För mjölken, om inte annat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *