Nödpizza

Vad gör man när man tvingat rensa kyl och frys efter ett strömavbrott och familjen skriker efter mat? Jo, nödpizza. Bakpulverdeg (se, jag bearbetar min bakningsfobi!) och som fyllning tar man vad man haver.
Testade själv häromdagen. Fyllningen blev krossad tomat (Icas med vitlök, den är verkligen oumbärlig), strimlad Lithells-falukorv, fetaost (Fontana Original, så Max blir glad), riven edamer, lite oregano och massor av basilika.

Gott och enkelt – tyckte både jag och familjen. Och när det gäller bakpulverdegen, så tycker jag den är bättre än sitt rykte. Men jag har fått lära mig att den inte ska knådas mer än nödvändigt.

3 thoughts on “Nödpizza”

  1. Hej Karin, och tack för tipset!
    Jag har testat en annan variant på den, det funkade utmärkt. Det hade nog gått att göra falukorvs- och fetapizza med tortillas också, men så långt tänkte jag inte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *