Gordon träffar hörnflaggan

Jag är en stor fan av Gordon Ramsay. Och då menar jag inte att jag någonsin haft chansen att smaka något han tillagat, men jag missar aldrig hans TV-program. Trestjärning kock som kan lira fotboll, det är helt i min smak. Programmen i serien “Kitchen nightmares”, eller Elake kocken som den heter i SVT, innehåller ingredienser som jag är sjukligt intresserad av: mat och business, typ.
Men ingen kan lyckas med allt, och nu läser jag att Gordon fått sin egen Kitchen nightmare på halsen. Hans nya krog i New York har blivit fullständigt nedsablad i tidningarna. Hummerraviolin är seg, pilgrimsmusslorna är överkokta och svamprisotton är en särskild besvikelse, skriver New Yorks inflytelserika krogspanare i tidningarna. Att notan sedan slutar på ett astronomiskt belopp gör inte saken bättre.

Dags för superkocken själv att rycka ut! (Gärna med ett TV-team som sällskap – det hade varit riktigt intressant.) Patentrecepet är välkänt: En rejäl utskällning, kryddad med x antal f**k, följt av uppmaningen att rensa menyn och fokusera på bra och lönsamma grejer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *