Popcorn med ostsmak

Låter det knäppt? Det är faktiskt svingott, och jag kan sakna det ibland.
Det var en kille i Malmö som tillverkade ostpopcornen, och när vi hade redaktion i Helsingborg dök han upp en dag med en hel kasse. Tyvärr tror jag inte hans bolag finns kvar längre, han har nog drunknat i mikropopcorn.

Malmökillen gjorde även en annan klassiker som jag inte sett på evigheter: En meter popcorn. Usch, vad sugen jag blev. Men det går inte. Besökte svärmor i helgen, och kunde inte låta bli att testa hennes glassiga glasvåg. Är nu otäckt nära 90-strecket.

Fast förresten: var det inte Madonna eller nån som popcorn-bantade? Det kanske jag ska testa…

2 thoughts on “Popcorn med ostsmak”

  1. Jo det var hon, hon låg dessutom på soffan o åt dem. Jag brukade äta popcorn till lunch när jag pluggade, det gick väldigt bra.

  2. Här i Belgien är popcornen oftast sockrade. Det är vämjeligt till en början – men när man glömt bort att de ska vara salta är det oförskämt gott.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *