Du har rätt, Martin

Fick en kommentar från Martin om mitt inlägg om jakten på mascarpone. Martin har nog bra koll, för han påpekar att Galbanis mascarpone (som fanns på bilden i inlägget) inte finns på Willys.

Och nu när Martin påpekar det, så inser jag att jag farit med osanning. Inte med flit visserligen, men ändå: Affären där jag hittade flera sorters mascarpone var inte Willys vid tillfället. Den har sedermera köpts av Axfood och konverterats till en Willys, men vid tillfället för mascarponejakten var det en av tre-fyra butiker  i lilla lokala lågpriskedjan Bra Storlivs.

Så var den saken utredd. Och Martin: Ja, jag är rätt säker på att det var Galbani. Och helt säker på att det inte var Willys. Då, alltså.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *