Äntligen II – Carl-Jans änglar

Jag har lyckats missa det varje gång hittills. Hustrun är på kurs i Göteborg varje tisdagskväll, och Magics basketträdning fet-krockar med Carl-Jans änglar på TV3. Ingen chans.

Men idag är han förkyld och har stannat hemma från träningen. Fritt fram, fast det insåg jag faktiskt inte förrän jag lite slumpartat zappade över till trean precis när programmet började. Så nu har jag spanat in änglarna, och det är ju ett helkul och angeläget program. Fullt av starka personligheter och en mustig kulturkrock mellan Grythyttan och förorten.

Jag har själv gått från att vara en stor Carl-Jan-skeptiker till att bli en slags motvillig beundrare av denne måltidens korsriddare. Och på samma sätt tycks han ha vunnit de unga änglarnas respekt.

Programmet känns relevant, nästan politiskt, och är på samma gång god underhållning. Jag skulle förstås velat se lite mer köks-action, så till nästa tisdag blir jag nog tvungen att klura ut hur den nya DVD-spelaren funkar…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *