Var é dajjmen?

Provsmakade just en ny produkt från Marabou, eller Kraft som själva bolaget heter. Det handlar om en korsbefruktning mellan två av Marabous mest framgångsrika produkter: Marabou Mjölkchoklad, som är en storsäljare i Sverige, och Daim, som dessutom blivit en exportframgång.
Daimchoklad, alltså. Eller kanske Mjölk-Daim.
Ja, vad ska man säga? Jag blev lite besviken, faktiskt, kanske eftersom jag normalt sett gillar Daim mer än den vanliga mjölkchokladen. I Mjölkdaimchokladen har nämligen Daimen reducerats till ett krasande när man tuggar. I övrigt en helt vanlig mjölkchoklad, låt vara med en vag antydan till knäcksmak.
Kommer den att sälja, då? Självklart. När två varumärken blir ett på detta sätt, lär det bli en framgång.
Hade gärna länkat till en blid, men produkten verkar vara så ny att den inte ens finns på Krafts webbplats.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *