Min familj (och deras synpunkter på pastagratängen)

Nu är det dags för en liten presentation av några andra personer som du kommer att stöta på ibland här på bloggen, nämligen min familj:
* Hustrun – Min käraste, som jag delat ljuvt och lett med sedan 1990. Hon är grundskollärare, men för närvarande tjänstledig för bland annat studier i Informationsteknologi.
* Magic – Vår förstfödde son, vars största passioner i livet är basket, Harry Potter och finska rockgruppen The Rasmus. Född 1996.
* Legolas – Nummer två i barnaskaran. Stor anhängare av leksaker från ett av Danmarks största företag, men gillar även Crazy Frog och Disneydags. Född 1999.
* Lilla Larsson – Senaste tillskottet i familjen. Gillar att åka cykel, dricka välling och se på tecknad film med Nalle Puh eller Pippi Långstrump. Namnet hämtat från Hasse&Tages gamla sketch om tågkupén med Herr Larsson som inte kan sova. Hon var nämligen inte så bra på det under en period. Född 2004.

Nu till synpunkterna på pastagratängen.
Hustrun tyckte den var jättegod.
Magic, som trots sin ålder har ett öppet sinne när det gäller kulinariska ting, tyckte också att den var god. Fast han petade bort vissa ingredienser.
Legolas, som har en skeptisk hållning till nyheter i matväg, fick gå från bordet efter någon timme. För då var det läggdags. Say no more.
Lilla Larsson provsmakade också, men var mer intresserad av något annat som hände just då.

One thought on “Min familj (och deras synpunkter på pastagratängen)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *