Emmis Caffè Latte

Holy smoke! Det trodde jag inte. Schweiziska Emmis Caffè Latte har funnits på marknaden ett litet tag, men jag har ännu inte testat. Jag har provat ett antal varianter på temat förut, från både Arla, Gevalia och Löfbergs, och ingen har imponerat.

Men Emmis latte var en riktig överraskning, åtminstone den första jag provade: Original Swiss Chocolate. Den var helt enkelt svingod, som Magic hade sagt. Som ett glas kall O’boy med en skvätt kaffe i, precis lagom mycket. Flytande godis med en aning vuxensmak. Yum.

Cappuccinovarianten har en mjuk kaffesmak med en söt och god eftersmak som dröjer sig kvar. Espressons kaffesmak är naturligtvis skarpare, medan dess eftersmak är mer neutral. Macchiaton känns en aning menlös, smaken av kaffe med ett stänk choklad dör ganska tvärt.

Slutligen ger jag ett fetminus, Stellans dödskallemärke, till den idiotiska förpackningen. Den är ruggigt instabil och bägarna välte hela tiden, först i kundkorgen och sedan i kylskåpet. Potentiell tangentbordsförstörare, helt enkelt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *