Culture kitchen – vilken fantastisk idé

Får mig att drömma mig tillbaka till tiden när jag bodde i Birmingham, och min kompis Kin som fnös när vi gick på indisk restaurang. Hennes familj var från Punjab.
“Kom hem till oss, så ska ni få smaka på riktigt indisk mat! Men ta inte på er vita kläder.”

Det var helt fantastiskt. Vi åt och åt. Svetten rann och tårarna sprutade medan Kin och hennes mamma stod vid spisen och garavde åt oss klena vitlökar. Men den stora paradoxen i alltihop var nog att Kin till vardags jobbade på McDonald’s…

Hur som helst: titta nu på klippet om Culture Kitchen. Om du sedan blir sugen på att starta nåt liknande här i Sverige, så talar du om det för mig först. Så slipper jag åka till San Fransisco och gå på matlagningskurs.

2 thoughts on “Culture kitchen – vilken fantastisk idé”

  1. Det här vill jag göra! Det här MÅSTE jag göra! 🙂

    Jag älskar att upptäcka och utforska all världens slags mat och att inspirera genom att, tillsammans med andra, dela bakgrunder, kulturer och historier med maten som bas är en fantastisk upplevelse.

    Tack för att du visade mig detta…
    Hör du fler som vill så be dem ta kontakt med mig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *