Angry Birds i Polarbröds version

Brödföretaget Polarbröd har utvecklat ett mobilspel för att marknadsföra sina produkter. Här ska du mata fåglar genom att sprätta bröd med en renhornsslangbella – men passa dog för snöstormar, myggsvärmar och andra spännande norrländska inslag!

Spelet heter Polarbirds och finns för Android. Kommer inom kort för iPhone (så jag har inte testat än).

Roligt att svenska företag vågar testa lite nya sätt att marknadsföra sig. Om man ska vara lite kritisk, kan man kanske invända att det sneglats lite för mycket på befintliga produkter. Jag förstår att det kan vara frestande att försöka rida lite på Angry Birds fenomenala succé, men jag tycker personligen det hade varit mer uppfriskande om man avstått från den flörten.

One thought on “Angry Birds i Polarbröds version”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *