Mer öl åt folket

Jag har länge tyckt att det saknas en riktigt bra svensk webbplats om öl. SJälv har jag inte riktigt tid och ork att dra igång en – särskilt inte som jag faktiskt mest dricker vin nuförtiden.

Men det finns en sajt, som jag tipsade om här redan i september 2009, och som i stillhet samlat ihop ett imponerande arkiv med recensioner, intervjuer och annat kul. Därför tänkte jag ta mig friheten att tipsa igen om Ölsugen.se, som drivs av den hemlighetsfulle Herr Klunk. Numera kan du dessutom även följa Ölsugen på Twitter.

Bara en sån sak 🙂

One thought on “Mer öl åt folket”

  1. Beersweden tycker jag ju är fantastisk. Grymt med recensioner/resonerande inlägg finns hos Ofiltrerat, Manker Beer Blog och Ölhunden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *