8 thoughts on “Dagens fynd i affären”

 1. Högst relevant fråga, Bengt. Det borde man kunna ta reda på nånstans. Vi råkar faktiskt ha ett litet alldeles i närheten, men det kan även vara stora Scan i Skara. Numret står ju på etiketten, men jag httade inget vid en snabb googling.
  .-= Stellan´s last blog ..Dagens fynd i affären =-.

 2. Jag är rätt säker på att han fick mer än när han levererar den vanliga vägen, i alla fall. På det här viset kapar han ju bort ett antal mellanled. Så funkar det ofta med exempelvis potatisodlare. Problemet för en köttproducent är ju logistiken.
  .-= Stellan´s last blog ..Dagens fynd i affären =-.

 3. Anläggning nr 0082 är en storskalig slakt och styckningsanläggning: A.J. Dahlbergs i Brålanda. Allt finns på http://www.slv.se
  Jag tvivlar starkt på att de sorterat ut kött från en enskild gård i en storskalig slakt och styckningsanläggning.

 4. The Zune concentrates on being a Portable Media Player. Not a web brwseor. Not a game machine. Maybe in the future it’ll do even better in those areas, but for now it’s a fantastic way to organize and listen to your music and videos, and is without peer in that regard. The iPod’s strengths are its web browsing and apps. If those sound more compelling, perhaps it is your best choice.

 5. Hiya I just came upon your site right from aol and I just wanted to mntoien that this was a excellent article this was in fact! On the other hand, I am attempting add your current RSS feed but I’m having difficulty discovering it.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *