Marabou Passion överraskar

När jag går i affären och ser en produkt jag inte smakat, brukar den per automatik åka ned i kundvagnen. Så även Marabou Passion, som jag snubblade över häromdagen.

Jag brukar vara skeptisk till den här typen av grunkor. Choklad ska vara choklad – eller möjligen kexchoklad. Nu har jag visserligen inlett Jihad mot min övervikt, och äter oerhört lite godsaker, men för er skull måste jag såklart testa 🙂

Och jag blev överraskad. Den lilla, lilla sötsyrliga fruktiga knorren är riktigt trevlig. Det står nåt om chili på förpackningen, men den gör inte mycket väsen av sig. Oavsett vilket så fungerar den här kombinationen bättre än till exempel de förfärliga Marabou Vinter och Marabou Sommar.

8 thoughts on “Marabou Passion överraskar”

  1. Men alltså. Vad har hänt på Marabou? Jag tycker att det har flippat ur. Nog för att det inte räckte med en hederlig nötvariant och en frukt&mandel (som för övrigt blir godare ju äldre man blir), men de här senaste…? Vinterversionen var ju vedervärdig. Vad innehöll Sommarkakan?

  2. Sommar var fan den godaste1 Den var så jävla dödsgod så det var tamejfan inte sant! Säg inte att det inte var god!

  3. Oj! Kul. Fakturm är att jag sysslar mindre och mindre med matskriverier, om jag ska vara ärlig. Jag håller på med en massa andra saker nuförtiden, men jag har en fot kvar.

  4. Mums var det men har ni märkt, denna kaka väger BARA 180 G medans den vanliga kakan väger 200 G men samma pris var det på båda!!!!!!! FYYYY!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *