Dagens nättips

I förra veckan gick 24hbc av stapeln på Yasuragi Hasseludden i Stockholm.

Du tänker: Eh… Jaha?

Och det förstår jag. För nu snackar vi nörderi på ganska hög nivå. Ett ganska stort gäng entreprenörer och webbmänniskor hade samlats för att bygga ihop olika webbjtänster från scratch på 24 timmar. Jag tror det blev drygt 60 till slut. Jag var själv på vippen att åka, men skickade in min anmälan precis när kvoten var fylld. Eftersom tidpunkten var lite illa vald med höstlov, födelsedagar och annat, valde jag att inte sätta upp mig på reservlistan.

Men trots att jag inte var där, tänkte jag ändå tipsa om några mat- och dryckesrelaterade tjänster som såg dagens ljus under campet:

  • Kryddigt.se – e-handelssajt för kryddor.
  • Recepten – receptsajt som optimerats för iPhone.
  • Buteljerat.se – Vinsajt om vinerna som inte syns så tydligt hos Systembolaget.
  • Krogkul – Well…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *