Varning på stan

Tillhör du dem som får spader på alla dina Facebookkompisar och det eviga tjatet om Farmville, Mafia Wars och allt vad de där olika spelen heter? Då ska jag börja med att tipsa om den lilla “Dölj”-menyn på Facebook där du kan filtrera vad du vill se i ditt Facebook-flöde.

rest_cityOch sedan ska jag utfärda en varning för en grej som jag tror kan bli nästa plåga: Restaurant City.

Japp – ett krögarspel på Facebook. Du driver krog och kan dessutom anställa dina Facebook-kompisar och…  jag får verkligen sätta mig på händerna för att motstå denna frestelse. Det verkar hur kul som helst, men jag vågar inte. Jag har verkligen inte tid.

Jag tror dock som sagt att det här spelet kan bli nästa jättegrej.

Eller vänta nu…

Spelet har nästan 16 miljoner användare på Facebook redan. Det kanske redan är en succé då?

One thought on “Varning på stan”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *