Variation från Scan

Scans nya påläggskoncept heter Scan Variation. Jag har nu testat fem av de tolv produkterna: deliktessmedwurst, rökt skinka med senap, grönpepparchorizo, läcköskinka och lufttorkad salami.

Bild 84Så där direkt från höften kan man konstatera att produkterna egentligen i sig inte utgör någon revolution. Flera av produkterna har funnits i sortimentet redan tidigare. Av nyheterna har jag bara provat grönpepparchorizon. Den är god, men har kanske inte riktigt det bett man förväntar sig.

Men egentligen är den stora nyheten det som Scan självt kallar “ett nytt beteende i smörgåshyllan.” Variation säljs nämligen i mindre förpackningar och till ett kombinationspris, så att man kan köpa exempelvis tre mindre förpackningar med olika produkter.

För min familj är det fullkomligt lysande, eftersom det råder lite olika preferenser. Så nu kan Magic och jag mumsa på lite kryddstarka saker, medan resten av familjen får hålla tillgodo med meswurst.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *