Käka Lego? Visst, kittlar dödsskönt i kistan

Ännu en pryl att sätta på önskelistan:

Och vad är nu detta? Jo, en Lego Cookie Cutter, såklart. Och med dess hjälp kan du göra finfina småkakor i form av legobitar.

För 94,50 får du detta förnämliga köksredskap, och sedan är temat för nästa barnkalas kirrat och klart.

Fast det är en sak som gnager lite i mig, och därför kommer jag med ett faderligt råd: Inte till för små barn, ok? De kan ju få för sig att det går att käka vanligt lego också…

Uppdatering: Lars var vänlig nog att påpeka att jag glömt den viktigaste detaljen, nämligen var man köpa denna pinal. ber om ursäkt: Länken kommer här.

6 thoughts on “Käka Lego? Visst, kittlar dödsskönt i kistan”

  1. Men är den bra då? Jag har för mig att jag har läst omdömen på just den där på legos hemsida och att det ska flyta ihop och inte alls se ut som legobitar… Annars är jag väldigt sugen! Legoshoppen är härlig och fin och levererar snabbt, om jag ska göra lite extra reklam. 😀

  2. Jag läste ett test på en amerikansk sajt, och de menade att det är viktigt att få rätt konsistens på degen. Så det kan säkert vara som du säger. Och man ska väl inte räkna med att man kan bygga ngt med kakorna 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *