4 thoughts on “Den lille mexikanen”

 1. Jag ser det som mitt uppdrag gentemot läsarna. Jag offrar mig för konsten, skulle man kunna säga. Dessutom var det ett litet tröstmål för grabben som tvingades husera på akuten en halv dag i onödan…

 2. Hej!
  Att vara Mexikan kan ha sina sidor. Att vara leverantör till McD är en annan sida. Glöm aldrig bort att din synpunkt och din värdering är en del av marknaden. Tyvärr, så har marknaden, enligt min syn, helt tappat värderingen på vad mat är och hur det skall smaka!
  Till Min stora glädje, så har jag haft förmånen, att få skapa en måltidslösning som jag tror på! I McD shakersallad, har vi endast använt, färska grönsaker blandade i en marinad med färska örter.

  Jag vill tacka McD för förtroendet och hoppas att man även i framtiden vågar ta steget, att presentera mat på ett sätt som vilen stjärnkrog som helst skulle ställe sig bakom.

  Bästa hälsning

  P-G
  Vd

  Villman & Co AB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *