Länkfesten fortsätter

Den här såg jag första gången för några veckor sen. Och den är ju så helrätt! (Jag ser uppenbarligen inte att det spöregnar ute).

Glasskoll är inte bara en rolig och informativ sajt som får det att vattnas i min mun, den ståtar också med en ovanligt fräsch och snygg design. Om jag fattat det rätt, drivs den också av en reklam- eller webbyrå av något slag. Lite hemligt där, dock.

2 thoughts on “Länkfesten fortsätter”

  1. Den drivs av Pyttes trevliga glassman! De två har ett aktiebolag ihop. (Om jag nu minns rätt från Råkultur-middagen.)

  2. Dra på trissor. Jag tror faktiskt att jag känner Pyttes svåger rätt hyfsat, undrar förresten om det inte var han som tipsade mig först. Det börjar klarna lite…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *